Ppost – Poëzie per post

Op 30 januari wordt Ppost – Poëzie per post gelanceerd

Naast kant-en-klare maaltijdboxen, pakjes en pizza’s is er nu ook poëzie per post. Snel, veilig en bovendien helemaal gratis.

Drie zaterdagen op rij (30 januari, 6 en 13 februari) brengen de leerlingen van de woord- en schrijfklassen van Dahlia Pessemiers de mooiste verzen. In sierlijke letters gekrijt op uw stoep en op mooie kaartjes in uw brievenbus. Eigen werk, maar ook pareltjes van o.a. dichters Max Greyson, Lotte Dodion, Andy Fierens en Seckou Ouologuem.

Er wordt geleverd tussen 10.00 en 17.00 uur in groot-Asse.

Benieuwd of en wanneer Ppost in jouw straat langskomt? Volg de track & trace via de Facebookpagina’s van Kunstenacademie, bib, het CC en de gemeente Asse.

Komt Ppost naar jouw straat en hoor je graag een gedicht gebracht met de juiste intonatie? Kom dan even naar buiten (owv corona mogen de leveranciers niet aanbellen!), houd afstand, vraag een gedicht aan en geniet!

 

Gedicht op maat - Alleen voor snelle beslissers

Wil je graag een gedicht schenken aan een bijzonder iemand maar lukt het maar niet om je gedachten op papier te zetten? Ben je al weken op zoek naar de juiste woorden maar belanden jouw schrijfsels steevast in de prullenmand?

Schakel dan Ppost in! Een aantal Ppost-schrijvers kruipen vol enthousiasme in hun pen en leveren voor eind maart jouw bestelling.

Bestel je gedicht/verhaal op maat vóór 6 februari via cultuurdienst@asse.be. Vermeld de gegevens van de bestemmeling en laat ook weten waarom je hem/haar een gedicht wil schenken. Actie voor snelle beslissers: alleen de 10 eerste aanvragen worden behandeld!

Ppost is een initiatief van de werkgroep Duvelsverzen, Kunstenacademie (woord -en schrijfklassen), bib en cultuurdienst Asse in het kader van de Poëzieweek 2021.

 

Video