naar inhoud

UPDATE - schorsing alle lessen vanaf 14/3 t.e.m. 5/4

Betreft: schorsing van alle lessen vanaf za. 14 maart tot en met zo. 5 april (paasvakantie)

 

Beste leerlingen, beste ouders,

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Wat betekent dit voor onze kunstenacademie?

Alle lessen (en bijkomende activiteiten zoals bv. voorstellingen en oudercontacten) van de kunstenacademie worden geschorst vanaf zaterdag 14 maart tot en met zondag 5 april (start paasvakantie). Gedurende deze periode worden er geen afwezigheden geregistreerd. Onze academie voorziet geen opvang. In geval van nood verwijzen wij hiervoor naar de dagscholen en/of buitenschoolse kinderopvang. De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders. Probeer zoveel mogelijk zelf voor de zorg van uw kind in te staan of vraag hulp aan mensen buiten de risicogroep.

Vrijdag 13 maart gaan onze lessen, indien mogelijk gewoon door.

Met ons team zullen we nagaan hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze leerdoelen op het einde van het schooljaar zoveel mogelijk behaald worden.

Wat kan je zelf of als ouder doen?

Blijf alert voor mogelijke symptomen (zoals vooral koorts, maar ook hoesten, zich grieperig voelen). Als die optreden, neem je contact op met de huisarts.

Spreek met je kind over het coronavirus: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/hoe-spreek-je-met-kinderen-over-het-coronavirus

Meer informatie?

Vriendelijke groet,

Sofie Servranckx

Directeur Kunstenacademie August De Boeck

op 12 maart
Nieuwsoverzicht